02/08/2022

Customer Case: Pami Workspace Design

Cibo tilt de afwerking naar een hoger plan bij Pami workspace designers.

Misschien doet Pami als merk geen belletje rinkelen, toch is de kans groot dat je nu – of vorige week tijdens een meeting, of volgend jaar na de herinrichting van je werkplek – op een stoel of aan een bureau van hen zit. Of misschien sorteer je je dossiers wel in een van hun kasten of heb je een meeting room met hun meubelen in?


Pami is namelijk marktleider op vlak van workspace design. Wat is hun visie? En waarom mag Cibo zich tot hun vaste partners rekenen? Dat vertelt Christophe Van Hees, marketingmanager bij Pami Workspace Designers.

Bekijk de case hieronder.

Creating job satisfaction

Christophe: ‘ Pami bestaat ondertussen al meer dan 60 jaar. We zijn een familiebedrijf in Pelt met 150 werknemers. Samen met onze klant proberen wij met ons meubilair de jobtevredenheid te verhogen en dus het beste uit medewerkers te halen. Dat doen we hoofdzakelijk met meubilair uit onze eigen productie in Pelt, aangevuld met een aantal voorkeursleveranciers. Zo komen we tot een totaaloplossing voor onze klant.

Bij Pami houden we het hele traject in eigen beheer. Door alles zelf te doen, houden we controle en kunnen we een hoog kwaliteitsniveau garanderen. Net daarom kiezen we bij Pami ook enkel voor partners die dezelfde kwaliteit nastreven en kunnen garanderen.'

Kiezen voor kwaliteitspartners

Christophe: 'Productie is binnen ons traject natuurlijk een enorm belangrijke factor. De klant ziet of voelt hier weinig van, maar de productie beïnvloedt wel het eindresultaat. Een resultaat dat voor de klant, maar ook voor ons, van essentieel belang is.'

“Om onze hoge normen te kunnen borgen, hebben we kwalitatieve partners als Cibo nodig.”

CHRISTOPHE VAN HEES

MARKETINGMANAGER 

'In de productie zorgen we daarom zelf voor de nodige kwaliteit in onze eigen producten. Maar ook voor alles wat we extern aankopen of gebruiken gaan we alleen voor het allerbeste. Van schuurmiddelen tot lakken en houtafwerking… al deze aspecten hebben hun invloed op het eindresultaat. Om onze hoge normen te kunnen borgen, hebben we kwalitatieve partners, zoals Cibo, nodig

Als Belgisch familiebedrijf dat veel aandacht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij lokale sourcing erg belangrijk. Aangezien Cibo ook een Belgisch familiebedrijf is, herkennen wij veel van onze eigen waarden ook bij hen. Dit maakt onze samenwerking nog waardevoller'.

Zweren bij RCD 

We zien meteen bij één van de lassers van Pami wat die kwaliteit juist inhoudt. Sneller, veiliger, goedkoper én geruster werken.

Christophe: ‘Na het lassen gaan onze lassers aan de slag met de RCD-schijf van Cibo. Voor Pami is de afwerking van enorm belang: een tafelpoot, bijvoorbeeld, moet glad en vlekkeloos geschuurd zijn. Met de RCD-schijf gaat dat - bijna - vanzelf. Waar vroeger drie bewerkingen nodig waren, schuren we nu RVS-lasnaden in één keer glad tot op de juiste afwerkingsgraad. Dat spaart dus niet alleen tijd en materiaal, de kans op inslijpen is zo goed als nihil. Daardoor hebben onze lassers veel minder stress bij het slijpwerk én is het resultaat bovendien beter.'



“Onze lassers, schuurders én lakkers hebben veel minder stress sinds ze met de RCD-schijf werken én het resultaat is nog beter.”

CHRISTOPHE VAN HEES

MARKETINGMANAGER 

Ook op zoek naar een partner die voor jou een schuuroplossing op maat kan samenstellen en die er dezelfde hoge kwaliteitseisen op nahoudt als jij?

Ik wil advies