Nieuws

Vlijmscherpe aanbiedingen op snij- en lamellenschijven

Vlijmscherpe aanbieding 2019
01/03/2019Onze vlijmscherpe aanbiedingen zijn terug op een selectie topproducten uit ons gamma snij- en lamellenschijven! Naast onze vier klassiekers hebben we ook meteen een aanbieding lopen op onze nieuwe Ultra Cutting & Deburring snijschijf. Deze schijf van topkwaliteit heeft als grote voordeel dat je met één en dezelfde schijf zowel kan doorsnijden als (licht) ontbramen.

Nieuw: CPC wielen op stift

CPC wielen op stift
17/01/2019Ben je op zoek naar een flexibel schuurmateriaal waarmee je op moeilijk bereikbare plaatsen lasverkleuring kan wegnemen of het werkstuk kan opkuisen? Maak dan gebruik van Cutting & Polishing tex van Cibo (CPC), dat nu ook verkrijgbaar is als schuurwielen op stift.

Nieuw: Finit-All machine

Finit-All: RVS afwerken was nooit zo eenvoudig
15/11/2018Ben je nog niet vertrouwd met RVS of waag je je er slechts sporadisch aan op de werkvloer? Dan is de Finit-All de perfecte tool voor jou! De Finit-All is een zeer handige en scherp geprijsde machine voor de perfecte bewerking van roestvast staal. Deze machine vormt een perfecte match met onze gepatenteerde Combi unitized afwerkingsschijf, waarmee je snel, makkelijk en risicoloos de lasnaad in een binnenhoek wegneemt en tot in de puntjes kan afwerken.
Volledig overzicht

Evenementen

Geen evenementen

Volledig overzicht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.