Nieuws

Laat je RVS blinken als vanouds

Laat je RVS blinken met InoxiClean Restore
20/05/2019Is de grote lenteschoonmaak al achter de rug? En heb je daarbij ook aandacht gehad voor zaken als RVS leuningen, banken, paaltjes en brievenbussen? Want vergis je niet, de winter is hard voor roestvast staal. En ondanks dat het vele malen beter bestand tegen de natuurelementen dan traditioneel staal, is RVS niet geheel onderhoudsvrij. Met InoxiClean Restore heeft Cibo hét ideale reinigingsproduct in huis om Koning Winter lik op stuk te geven.

Vlijmscherpe aanbiedingen op snij- en lamellenschijven

Vlijmscherpe aanbieding 2019
01/03/2019Onze vlijmscherpe aanbiedingen zijn terug op een selectie topproducten uit ons gamma snij- en lamellenschijven! Naast onze vier klassiekers hebben we ook meteen een aanbieding lopen op onze nieuwe Ultra Cutting & Deburring snijschijf. Deze schijf van topkwaliteit heeft als grote voordeel dat je met één en dezelfde schijf zowel kan doorsnijden als (licht) ontbramen.

Nieuw: CPC wielen op stift

CPC wielen op stift
17/01/2019Ben je op zoek naar een flexibel schuurmateriaal waarmee je op moeilijk bereikbare plaatsen lasverkleuring kan wegnemen of het werkstuk kan opkuisen? Maak dan gebruik van Cutting & Polishing tex van Cibo (CPC), dat nu ook verkrijgbaar is als schuurwielen op stift.
Volledig overzicht

Evenementen

Geen evenementen

Volledig overzicht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.